Diskuse

Feministky, trhněte si nohou!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je žena spokojená doma a smysl jejího života je rodina, péče o děti a manžela, není třeba jí "lámat" do nějaké role, která jí nesedí - z domácího typu se mávnutím proutku nestane kariéristka. A naopak. Pokud některou naplňuje hlavně práce, tak nemá smysl jí nutit být doma a leštit příbory:-)

 Jak píše dole Kamila Branna: feministky se zasloužily o práva a lepší postavení žen,ale to,co předvádí militantní feministky, se nelíbí ani mně.

 Ráda se podívám na sport, klidně i na fotbalistky...ale v některých sportovních odvětvích mi ženy prostě "nesedí" (box,vzpírání..)

2 0
možnosti
Foto

Ono zde platí stejně jako kdekoliv jinde, že všeho moc škodí. Feminismus zajistil ženám kdysi neslýchaná práva, dnes je však výraz feministka vnímán spíše jako nadávka. 

Bohužel v sociálních oblastech až příliš rádi překračujeme onu snesitelnou hranici. Někteří jedinci prostě chtějí páchat dobro, i kdyby vás kvůli tomu museli zabít. ;-)

1 0
možnosti

Paní Pavlíno, jak už jsem se zde jednou vyjádřil, článek je pěkný a pravdivý.

Jak tady čtu tu diskusi, tak bohužel negativní reakce převažují. Hlavně to silně pobouřilo paní  T.B.  Nic si z toho nedělejte, máte naprosto správné názory.

Oni někteří diskutující, vůbec nepochopili, že se vám nejedná udělat z žen

domácí puťky, ale že vám vadí, že se postupně vytrácí rozdíl mezi mužem a ženou. To nemá s prací a se vzděláním co dělat. Stačí se kolem sebe dívat a poslouchat. Kupř. slovník některých žen, to i chlap se při těch výrazech červená,

to co dříve bylo naprosto nemyslitelné, se dnes stalo normou. Ženy se snaží vyrovnat mužům, ale bohužel hlavně v těch negativních jevech. Za mých mladých časů byly ženy půvabné, přítažlivé a byly pyšné, když se za nimi chlapy otáčeli.

Dnes je to šeď a nuda, všichni vypadají stejně. Chlapa od ženy pomalu nepoznáš, kalhoty, bundy, batoh na zádech.........., to že se dneska chlapi chovají k ženám neuctivě, to je také výsledek -vyrovnat se chlapům. Nikdo ženám neupírá vzdělání, karieru atd. , ale chovejte se jako ženy a nesnažte se napodobovat muže, kdyby příroda chtěla, abychom byli všichni stejní, tak by to asi zařídila. Pavlíno pište dál a nenechte se odradit. Víťa ;-)

2 0
možnosti
Foto

Milá kolegyně :-P, držívám vám palce, nebo´t jdete správně ženským principem a ani kalhoty...HLAVNĚ JEANS, PLÍSNĚ A DALŠÍ SAJRAJTY K TOMU NEJSOU PRO ŽENU PŘEDURČENY...blábolení, bez zdravotně, hygienických znalostí je nevymlácené žito v mozečku piasatele, který vyniká v tom že je anonym s pozdějším rakovinovým syndromen...vás drží láska, dítě atp.[>-]EU

1 0
možnosti
TH

Coze? On nekdo nekoho nuti? Jak? Preci jde o to, aby zeny mohly mit stejne prilezitosti jako muzi. Pokud chce zeny skakat na lyzixh nebo behat maraton at beha.  Proc se ji do toho michate? Jakym pravem? 

Kde berete ty blaboly, ze muzi nemohpou delat vic veci najednou nebo, ze nemaji tak silne city? kam na tohle chodite?  Ole ony existuji pozarnice a exiatovaly hornice. Vadi vam to, ze se tak rozcilujete. Mudrlantka. Jeeezis...

1 1
možnosti

Divila byste se, ale jsou ženy, které jsou skutečně nuceny, ne každá je silná osobnost a dokáže si žít vlastní život, dnešní společnost vyvíjí tlak na to být v jisté škatulce. Muži jsou emočně vybaveni jinak než ženy a jinak zpracovávají informace, jsou jiní, to není blábol, ale fakt. Nevadí mi, že existují hornice nebo požárnice, pokud jsou na to fyzicky a psychicky vybaveny. Není třeba volat Ježíše. Přeji vám hezký den a děkuji vám za komentář.

3 0
možnosti
TS

Hmmm.. společenský tlak je potvora. Před 150 lety byla méněcenná sufražetka, dnes je méněcenná žena v domácnosti.

Asi to chce nepodléhat názorům lidí, kteří váš život stejně nežijí, a udělat si to po svém. To většinou vede ke spokojenosti ;-)

4 0
možnosti

Přesně, nepodléhat názorům a nedělat to, co diktují média. Jenže ne každý to zvládá. Děkuji za komenář.:-)

1 0
možnosti
Foto

Hezký článek, ale není třeba zapomínat na ženy, díky kterým můžeme volit, mít zaměstnání, nosit kalhoty ... ty se nechtěly vyrovnat mužům, jen mít stejné příležitosti, a v tom je velký rozdíl. ;-)

6 0
možnosti

Děkuji vám, že jste nakoukla. Máte pravdu, rozhodně nesmíme zapomínat na ženy, které nám umožnily nosit kalhoty, mít vlastní obchod, podnikat, rozhodovat se o svém životě, volit, studovat atd. Ano, mít stejnou příležitost není to samé jako být jako muži.

3 0
možnosti
Foto

První článek a hned tak útočný? Pavlo, proč?! :-(

Jestli vás někdo tlačí, tak mu řekněte ať vás přestane tlačit a je to, ne?

1 6
možnosti
TH

Spis ji manzel nedava penize nebo nepomohl s nakupem, tak se rozciluje na feministky.

0 6
možnosti
Foto

Perfektné a garma! R^R^R^

2 0
možnosti

Pán KovandaV, muoj kolego,  ďakujem a muožem sa priznať, že váš blog je neskutečnou inšpirácijou?

1 0
možnosti