Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pavlíno, súhlasím. ;-)

3 0
možnosti
OM

O tom, co je krasne, rozhodujeme my, strana.

4 0
možnosti

;-D Jistě, strana v čele s Terezkou.

1 0
možnosti
TS

Naštěstí lidi nejsou blbí a tak se nám plánovaná "kauza Zrůdy Terezy Boehmové" změnila v na "Kauzu zrůdy Terezy Boehmové" ;-)

14 1
možnosti
JS

Jenže paní Boehmová se nezabývá nějakými podružnými trapnými citáty nebo nějakým neškodným a třeba i bláznivým recesismem. To co tam je, nejsou "politicky nekorektní citáty" nebo hlášky, které bychom mohli srovnávat s pojmy jako je "opálený mladík" nebo "čokoládová kráska".

Tam jsou děsivé věci, které bychom mohli označit jako rétorický sadismus. O některých "citátech" se dá těžko uvažovat jako o snaze být vtipný nebo to označovat jako černý humor. Název té stránky má jen zastřít patologický obsah těch výroků. Ten, kdo je vymyslel, nechtěl být vtipný – šlo mu o to, aby někoho zcela konkrétního zasáhnul na nejcitlivějším místě. Aby ventiloval svou zvrácenost. Jde o evidentní snahu ublížit – bodnout nebo říznout alespoň v psychické rovině. Nejde o pouhý "trapný humor". Některé ty výroky lze bez přehánění označit za patologicky odporné a normálního člověka by něco takového nenapadlo. Jak se někdo normální může posmívat zraněným, zavražděným a pozůstalým po zavražděných? Kde jsou hranice toho, co bychom měli tolerovat? Tohle přece nemá nic společného se svobodou slova.

5 4
možnosti
Foto

Proto asi paní Boehmová zveřejnila ty "nejlepší" montáže ze zmíněných FB. Už jsem to psal v diskuzi jinde - kdybych bojoval třeba proti pornografii, asi by bylo divné, kdybych text doplnil těmi nejchoulostivějšími fotografiemi...

1 0
možnosti
Foto

R^To sedlo jak pr..l na hrnec.

8 0
možnosti

JO? Tak děkuji a přeji hezký víkend.

1 0
možnosti
Foto

Přesně! Nebezpečné jsou hlavně věci, které lidé myslí vážně, vtip může být maximálně trapný.

15 0
možnosti

Děkuji. Sluníčkáři jsou jako PETA,, kteří ve snaze ochránit zvířata klidně zabijou lidi...;-)

4 0
možnosti
PV

Souhlasím, majitelé jediné pravdy - sluníčkoví fašisté útočí na svobody, které jim nevyhovují. Jsou to pokrytci.

11 0
možnosti

Ono je lehké bojovat na klávesnici. Jenže skuteční aktivisté nesedí doma...

1 0
možnosti
JC

Někteří lidé ve své pýše a sebestřednosti mají zvrácenou představu, že právě oni jsou arbitrem mravnosti. A pokud se k tomu přidá umanutá snaha mít vše pod kontrolou, stávají se z nich udavači z přesvědčení.

Udavače pro peníze jakž-takž akceptuji - je to způsob obživy. A dají se přeplatit. Ale udavači z přesvědčení jsou smrtelně nebezpeční fanatici, kteří v tomu příznivých historickospolečenských konstelacích posílají lidi na smrt a jsou na to hrdí. S těmi se domluvit nikdy nedá, těm je třeba se vyhnout.

17 0
možnosti

Děkuji za komentář. Ano, máte pravdu.

0 0
možnosti
PR

Dávám karmu a souhlasím! R^

11 0
možnosti

Děkuji za karmu a návštěvu.V

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2239x
Manželka, matka, milenka, muzikantka, malířka, mazlíček, mudrlantka....

Seznam rubrik