Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky, Milado, za zastavení se. Doufám, že se máte fajn a vše dobré v novém roce, ju?V

1 0
možnosti

..... bravóóó, -  slečnu Maruškinovou jste kopla rovnou do pr... (islámu)R^

2 0
možnosti

J37a72r58a 88R89a18n88k

8. 1. 2015 18:22

R^Karma, ale znam take kanadskeho kreslire komiksu, ktery je nepratikujici muslim, nesmime take zapominat na spisovatele, kteri odpadli od islamu, jeden pr. je Salman Rushdi. Zajimaji mne vzdy blogy pana Konvicky, nevim odkud cerpa, ale tady je krasny seznam tech, kteri i konvertovali od islamu, nebo se stali agnostiky.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_former_Muslims

1 0
možnosti

Tak jistě, Salman Rushdie stojí za zmínku a spousta jiných. Díky za komentář.

1 0
možnosti
Foto

I60v38o 75C34i47l13i18c14h

8. 1. 2015 16:08

“Multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás postupně vytěsňuje z vašeho příbytku,” řekl zavražděný nizozemský režisér Theo van Gogh a měl zatraceně pravdu :-/

7 0
možnosti

DobrýR^. Hit je ten Maruškinové blábol o lidožroutech, to je opravdu výstižné přirovnání

5 0
možnosti

To mne pobavilo, to složité vysvětlení, jak jsou vlastně kanibalové nevinní a hodní. Neprovokovat, mlčet, ohýbat hřbet, toť rada Maruškiny. Pche.

1 0
možnosti

Muslimové přišli do Francie a věděli, že Francie je sekulární stát - už více než 100 let. Muslimové věří v Alláha, jenže mnoho Francouzů v nadpřirozené bytosti typu Alláh apod. nevěří. Proto si taky z těchto bytostí dokáží dělat legraci. Muslimové si myslí, že postřílení redakce je částečně vina těch redaktorů. Ale to není pravda. Stejně jako muslimové v Alláha věří a modlí se k němu, tak Francouzi takovým věcem nevěří. Takže vyznavači Alláha i jiných bohů by se měli smířit s tím, že pokud chtějí žít ve Francii, tak se můžou setkat s tím, že na jejich Boha budou dělány vtípky. Jestli to neunesou a nelíbí se jim žít v sekulární společnosti, tak ať vypadnou do jiné, ale přistěhovalci nemůžou chtít po Francouzech, aby se měnili.

9 0
možnosti

No tak věděli, ale to neznamená, že to pro ně něco znamená, oni jsou známí nerespektováním cizích lidí, kultur, ras. Náboženství míru je jeden velký vtip.

1 0
možnosti

A52d97a55m 57S27t41a35v59a

8. 1. 2015 13:04

"....Svoboda slova ... ta končí ve chvíli,..."Matko, manželko, milenko etc..... ano slečna Maruškinová je naprosto vedle se svým chápáním svobody. Ale pří všem  smutku, který i já pociťuji nad ztrátou těch lidských životů tou bestiální vraždou, nevím, nevím, máte-li jí  co vyčítat se svým chápáním svobody, je-li zneužívána v neprospěch druhých, jsou-li lidská konání zneužitím právě té svobody, kterou nám společnost poskytuje a jak od nás požaduje, abychom ji naplňovali. Ale ponižování a urážení mých ideálů nesmím v žádném případě trestat tak jak to učinili ti teroristé v redakci toho listu.

4 0
možnosti

Maruškinová to píše tak, že pohrdá těmi lidmi, kteří přišli o život. Ostatně museli to tisknout? Urážky se neřeší tím, že půjdu někoho zabít. Jenže dlouhá tradice islámu ukazuje, jak se spory řeší. Bohužel ti teroristé nebudou patřičně potrestání a už vůbec ne samotnými muslimskými vůdci, ti sice říkají Je nám líto, ale chechtají se.

1 0
možnosti
Foto

Plně s Vámi souhlasím. Buď integrace, nebo odchod! A toho bychom se měli do budoucna držet, ale mám strach, že to už nepůjde, neboť vyrůstá již třetí generace z hlediska imigrantů.

5 0
možnosti

..myslím že se mýlíte...Maruškinová nedoporučuje zbabělost...ona natvrdo vyžaduje podrobení se....a to je dost velký rozdíl...

14 0
možnosti

Já nevím, podrobení se...tu slečnu čtu již nějaký ten pátek, ona je hlavně zmatená a neví, na čí stranu se plně dát, křesťanka s židovskými kořeny obdivující islám, tihle nerozhodní lidi vždycky napáchají víc škody než užitku. Každopádně doporučuje mlčet, mlčet a vítat islám. Což jaksi není po chuti spoustě lidem, pochopitelně.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS