Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Dobře, Pavlo! R^ Na některé tupoidy ale možná příliš složité, obávám se. :-)

1 0
možnosti
FS

A jo, pár už jich vidím níže v diskusi. Jmenovitě nemusím, že? :-)

1 0
možnosti
TJ

Vidím dobře, že se někdo skutečně domnívá, že nejsme nadřazená rasa?! No toto! Jste vlastizrádce, kolaborant a havloidní sluníčkářka. Ještě jsem na něco zapomněla?

(Budete sežrána, ale to asi víte:-))

3 0
možnosti
TH

R^;-D

A to jeste neni vsechno.....;-D

1 0
možnosti
JN

J80i84ř74í 79N24o40s97e46k

19. 6. 2015 12:45

Proboha, maminy na mateřské jsou dočasně slípky, a co má být? Mrňata nastoupí do školky, holkám se v zaměstnání a mezi dospělými vrátí IQ a reálnější vidění světa, ale co s vámi? Tady šanci na zlepšení nevidím, a navíc kálíte do vlastních řad :-/Rv

3 1
možnosti

Dočasně? Omyl, vážený. Mateřská mozek nemění, to jsou jen takové mýty. A na kálení jsou spíš odbornice na mimáči, viz ilustrační foto...;-)

1 0
možnosti
DV

D44a46v70i30d 40V36l42k

19. 6. 2015 11:16

Tak jistě všichni nemají IQ 160 jako Vy. Na druhou stranu všichni lidé, které tady shazujete umí psát, číst, umí s PC vydělají si na PC a na internet, takže jsou to Vaši slušní spoluobčané. A asi si i většina z nich myslí, že ženská není míň než velbloud. Jste si jista , že uprchlíci to mají taky tak?

5 1
možnosti

Všichni uprchlíci nejsou muslimové. Většina uprchlíků je zvyklá na práci. Moji slušní spoluobčané to teda nejsou, to že někdo umí číst a psát a chodí do práce a umí s PC, neznamená, že je slušný!

1 1
možnosti
GV

? Další naivní sluníčko, které mluví o 1000 uprchlíků. Pokud Vám to nedošlo, to je jen na rozjezd,pak to už pojede ve velkém!

8 1
možnosti

Naivní nejsem,  sluníčko už vůbec ne. Razantně odmítám podobná osočení!;-O

0 1
možnosti
EV

Místo sledování mimibazaru bych se spíš zaměřila na to jak se žije lidem v Marseille či předměstí Paříže. Skvělým okénkem do multikulturního soužití může být i takové Malmö ve Švédsku. Tyto místa se stávají hotovým rájem na zemi pro původní obyvatele, zvláště pak pro ženy.

11 0
možnosti

Drahá Emilie, já vím, co se děje ve Francii, Anglii, Švédsku atd. Vím. Jenže kdo za to může? Uprchlíci nebo politici zemí, kteří je přijali a ohnuli hřbet a chtěli být super tolerantní? Lidi jako Kocáb a Šabatová nebo uprchlíci samotní? Tohle není jednosměrná ulice, jsou k tomu zapotřebí dvě strany. Jak si kdo nastaví systém, vládu a zákony a jak kdo co dodržuje...

0 0
možnosti
JH

Těch cca třicet procent debilů v populaci za to prostě nemůže. Mnohem nebezpečnější  jsou ti užiteční idioti...

6 0
možnosti

Třicet procent? TO jste ale optimista. A víte, kdo je horší než užitečný idiot? Zkuste si tu otázku položit.

0 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2239x
Manželka, matka, milenka, muzikantka, malířka, mazlíček, mudrlantka....

Seznam rubrik