Pavla Škorpíková

Tak si pojďme kopnout do islámu, slečno Maruškinová, ano?

8. 01. 2015 11:24:07
Slečna Maruškinová prý přemýšlí nad tím, co my bychom bez toho islámu dělali? Píše o futbalu (myslí tím fotbal) a o lidožroutech. Soudí všechny dle blogů idnes. Je to vyrovnaný vzorek populace? Nejsem si tak jistá. Ale to je jedno. Islám je a bude náboženství války, ne míru. Můžeme si čutat míčem, můžeme kopat, patří to k svobodě slova. Nebo ne?

2. listopadu 2004 byl zavražděn holanský filmař Theo van Gogh. Van Gogh spolupracoval s Ayaan Hirsi Ali, muslimkou ze Somálska, a natočil krátky film o islámu - Submission (podřízení se). Tento film kritizoval podmínky muslimských žen, kritizoval, jak je s ženami zacházeno. To se samozřejmě nelíbilo muslimům a filmař byl zabit muslimem jménem Mohammed. Mohammed Bouyeri, který je marockého původu. Trest smrti je samozřejmě zrušen, takže on zabit nebude, i když zabil.

7. ledna 2015 Paříž Ozbrojení "muži" zastřelili 12 lidí v pařížské pobočce satirického časopisu Charlie Hebdo. Čtyři autoři včetně editora byli mezi zavražděnými, zabiti byli i dva policisté. U toho všeho se pořvávalo Alláh Akbar. Islámský terorismus. Jak jinak to nazvat? Francouzský prezident správně označil tento útok za zbabělecký a krutý. Ostatně zbabělost je muslimům vlastní, když pižlají hlavu nevěřícím psům, psi mají roušky na hlavě, hezky zezadu je sejmeme, s pokrývkou obličeje, ať to nemusíme vidět...a teď se vydáme do říše Alenky a představíme si, že někdo nakreslil vtípek o Ježíšovi a nějaký katolík vtrhl do novin, kde onen vtip vydali, a zabil x lidí a řval u toho U panenky Marie, Při bohově synu, Ježíšovi..

Charlie Hebdo si dovolil vydávat vtipy o muslimech, o jejich "prorokovi". V roce 2012 vydali tento vtípek

ch.jpg

"Nesmějte se tomu." Parodie na film Nedotknutelní (Intouchables)

Dále vydali toto

ch1.jpg

V překladu něco jako

- Ale já jsem prorok!

- Drž hubu, nevěřící pse.

Zde tak nějak vystihli podstatu islámských teroristů. Nezájem, jestli jsi prorok nebo ne, zemřeš. Ostatně zeptejte se konvertitů k islámu, zda s nimi bylo zacházeno jinak. Ups, ISIS je popravila, nezeptáte se už.

Dle nejposlednějších zpráv nejméně 3 další noviny plánují vydat karikatury muslimů na ukázku toho, co si o útoku v Paříži myslí. Výborně. Doufám, že je bude následovat víc a víc novin.

Dle slečny Maruškinové by se neměli muslimové provokovat, dle jejího úsudku se má tohle řešit stylem Drž hubu a krok. Jak nás historie už poučila, ustupovat a mlčet nemá smysl. Chamberlain chtěl mír a bál se války, tak ustoupil Hitlerovi. Všichni víme, jak to dopadlo.

V Evropě (co jsem naposledy kontrovala) opravdu platí svoboda slova. Ostatně nikdo nenutí muslimy v Evropě žít a užívat si vymožeností evropských včetně sociálních přídavků na děti atd.

Co bychom si bez islámu počali? Hmm. Nebojte se, ono se vždycky něco najde. Sociální parazité a nevyrovnaní náboženství fanatici jsou, byli a budou, muslimové nebo ne. A vzhledem k tomu, že neřešíme imperialistického nepřítele, nebo mor, vzhledem k tomu, že islám tady je a bude, bude se o něm mluvit i psát.

"Evropané si totiž ve své zaslepenosti myslí, že vraždit lze ve světě islámu bez jakéhokoliv postihu a volně - prostě vyjdu na ulici s nožem nebo mačetou a sekám hlava-nehlava."

"Ne, islám neschvaluje zabíjení.." zde slečna lže, protože tam, kde je právo šária, je zabití klidně schváleno, co jiného je ukamenování nevěrnice? Ač mluvčí islámu tvrdí, že jim vadí atak ve Francii, stejně se chovají jinak. A činy jsou, milí přátelé, důležitější než slova.

"Jedenácti lidem život už nikdo nevrátí."

12, přesně řečeno, ne, nevrátí, ale to neznamená, že lidi mají mlčet a bát se publikovat vtipy. Humor je koření života.

"Bylo opravdu tak nevyhnutné kreslit dookola Mohameda, když dostával šéfredaktor výhružné dopisy?" ANO. Ano, slečno Maruškinová. Vy radíte zbabělost, ale Evropani ještě nejsou úplně ztraceni, protože někteří si dovolí říct, co islám znamená, oni si dělají legraci z teroristů, nechápete to?

"Svoboda slova ... ta končí ve chvíli, kdy je na úkor člověka vedle mne. Chápu, že je těžké si představit, proč karikatury proroka Mohameda tak strašně muslimům vadí, když křesťanům jsou karikatury Ježíše fuk. Ale je to tak a je to fakt. Muslimové už nejednou prokázali, že jim to vadí a pozor - nikdy se nemstili tím, že by na oplátku kreslili právě křesťanského Ježíše. Je to pro ně prostě tabu." Ano, oni nekreslí Ježíše, oni rovnou zabíjejí nevěřící psy, kteří si dovolili udělat legraci z islámu. Viz Theo van Gogh a Charlie Hebdo.

"Je to jako jet ke kmenům, které dosud nepohrdají lidským masem, a navzdory doporučením a zákazům ohledně určitého chování, které by mohlo lidožrouti naštvat a popudit k vraždě za účelem snězení člověka, se právě tak chovat. Lidožrouta provokace neomlouvá, a snězený je ztracený provždy."


Aneb slečno, nenoste minisukně, mohli by vás znásilit. Ano, pokud vás znásilní, je to VAŠE VINA. Co? Proč máme odsuzovat toho chlápka, co vás znásilnil. Je to vaše vina. Ano, neprovokujte. Noste burku. Je to tak správně, slečno Kataríno?


"Vidím v tom určitou nadřazenost, pýchu, a také snahu o ovládnutí - země lidožroutů už ovládáme, tak nyní ještě tu jejich mentalitu. A tak se islám stal futbalovým míčem, do kterého může kterýkoliv Čech kopnout. (Nejen Čech, nesvádějte vše na Čechy, ostatně Češi nejsou slepí a vidí, jak to vypadá, když se ustupuje v rámci tolerance, Německo, Francie a Velká Británie nebo Skandinávie jsou odstrašujícím příkladem.)

On to islám přežije, to se nebojím. I muslimové to přežijí, a situace se zase zklidní. A karikatury budou další a další, protože civilizovaný Evropan má právo provokovat lidožrouta. Jen jaksi postrádám smysl tohoto futbalového zápasu, který dle mého má jenom poražené. "


Houby s octem. To není o pýše, tohle je o tradicích, o kulturních hodnotách, o úctě k lidem, o tom, že západní civilizace byla postavena na judeokřesťanských základech, které se neslučují k těmi muslimskými. Ne, neviním jenom muslimy, kterým vadil život v muslimské zemi, a tak se nakvartýrovali do USA nebo Austrálie nebo Evropy a chtějí zavádět stejné zvyky ze zemí, odkud přišli. Viním i politiky, kteří se ohýbají a nechávají se znásilňovat, kteří cítí vinu kvůli nacismu a kteří se míní podělat, aby ustoupili muslimům. V Češku zatím islám není problém, zatím je jenom zábavná forma problémů, ale co není, může být. Evropa má ještě šanci být judeokřesťanská a ne muslimská.

Slečna Maruškinová, jako tradiční omluvač islámu, zase píše o teorii islámu, jak neschvaluje vraždy, jak je mírumilovný atd. Jenže teorie a praxe se vždy liší. Právo šária je neslučitelné se zákony západní civilizace. Problém islámu je, že zasahuje do všech aspektů života, do vlády. Problém islámu je, že nikdy neměl reformu, že se nikdy na sebe nepodíval kriticky a nezměnil, jaký je. Zatímco židé i křesťané tak učinili. Muslimové vyžadují toleranci, ale tolerance dle nich je jednosměrná ulice. My máme být tolerantní k nim, ale oni nemusejí být tolerantní k nám. Doufám, že se jednou naše vláda vzpamatuje a nebude dělat ústupky, ať muslimům nebo cikánům. Jeden metr na všechny. Chceš u nás žít? Nauč se naši řeč a respektuj, že máme svobodu slova a separaci náboženství a státu. Nevyžaduj halal jídlo ve státní škole. Jez, co ti dají nebo si dones vlastní. Bití ženy není povoleno. Nevyžaduj speciální zacházení, protože patříš k menšině. Podřiď se většině nebo táhni tam, kde máš ty většinu. Jasně, drsné, ale kdyby na tohle měli naši drazí soudruzi koule, nebyly by žádné problémy. Buď integrace nebo odchod.

Karikatury doufám budou vycházet dál, protože ustoupit zlu se nemá. A to, jak se chovají muslimové, to je zlo. Jednak zlo, které páchají v nejen v Paříži a jednak zlo, které páchají všichni ti hodní muslimové, kteří mlčí a nic nedělají. K tomu, aby zlo mohlo vládnout, stačí, aby slušní lidé nic nedělali.

http://www.bbc.com/news/world-europe-30710883

charlie hebdo a http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4612454,00.html

Autor: Pavla Škorpíková | karma: 40.16 | přečteno: 3035 ×
Poslední články autora