Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70a74n 21A77n56d77r54l39e

23. 8. 2014 0:26

dockame se nekdy  take clanku, ktery by jen nereagoval na clanky nekoho jineho, pripadne profilu, ktery by neparodoval profily jinych, proste neceho opravdu vaseho, vcetne jmena a prijmeni? Rv:-P

asi ne, ze ...

0 2
možnosti

Hele, Ndrle si přečetl komentář u Matyáška a hned přispěchal sem. Hele, Ndrle, co první článek, na koho reagoval ten článek a koho parodoval? Aha, příště byste mohl zkusit používat to, co se skrývá v lebce pod tou pěšinkou...mozek. Starejte se o vaše manželské a nemanželské profily a vaši falešnici, jestli nemáte nic k článku, tak huš, Jeňýku, trolling na idnesu není vítán.

4 0
možnosti
Foto

Ja nemohu jinak, nez souhlasit s ostatnimi a dat Vam karmu R^ :-)

4 1
možnosti

Díky, paní Zuzano. A toho mínusovače ignorujte, on to má nařízené od Váni...;-)

3 0
možnosti
Foto

R^ Přesně takhle se mají psát články o tématech, která vyžadují více pohledů.:-)

2 0
možnosti

Vando, díky, až se rdím, skoro si říkám, že je to až moc idylické, kde je paní učitelka, nemá dozor, aby mi opravila slohovku??? Fakt je ten, že ze začátku ten případ vypadal jednoduše, náhradní matka, zlí rodičové, co nutí chuděru jít na potrat, jenže to je nakonec tak spletité, že člověk neví, co si má myslet. Finančně orientovaná náhradní matka v zemi, kde je náhradní komerční mateřství neschváleno versus již trestaný pedofil,který dostal malou dcerku..UF.

3 0
možnosti
Foto

J89a58n37a 22M12a34j21o74v61á

11. 8. 2014 20:11

Ale ještě si dovolím, hodně mi to téma vrtá hlavou. Chápu (trochu) stav, kdy si mezi sebou takhle odnosí dítě příbuzní a je to jakýsi (neumím to napsat nepateticky) pokorný dar. 

V případě "pronájmu dělohy na kšeft" s tím mám problém citelný. Technika zase jednou předběhla etiku a sebelépe řešená smlouva s tím nic neudělá.

Těhotenství je plné rizik, plné situací, kdy se může "něco" zadrhnout, a to včetně hormonální bouře, která ovlivňuje matku, ať už je biologická nebo náhradní. A to, co je v článku (ženská s dětmi a dluhy vs. trestaný biologický otec ) celý problém je násobí.

Jenže dokud to bude technicky možné a dokud budou lidé ochotni za odnošení dítěte zaplatit, budou se takové situace, ať už "na černo" nebo legálně dít. Nějak si nemůžu pomoci, ale něco ve mně intenzivně protestuje. Jen nevím kudy z toho ven.

0 0
možnosti

Tohle je opravdu složité téma. Já osobně bych byla ještě schopna pochopit onu situaci v rodině, když si příbuzní pomůžou, ale za peníze pronájem nechápu, přiznám se. Jako žena si nedokážu představit tzv. nosit dítě pod srdcem devět měsíců a pak ho prostě předat a nikdy nevidět (vlastně to samé i u adopce typu porodím s tím, že dítě nechci a dám ho pryč jako alternativa k potratu), nechápu ženské, které si takto vydělávají. Jak moc by to mělo být legální..toť otázka, smlouva nezajistí vše, zákony neošetří vše, když to bude nelegální, bude se to dít...ono je to na delší debatu. Je to strašné složité technika a etika, čeho kolik?

1 0
možnosti

Jinak, nedá mi to: zde klasická ukázka trollingu podle hanáka, v diskusi, že?

Skvěle napsaný článek, lidé se tu v diskusi v pohodě baví, chválí autorku...

Myslím, že něco shnilého bude spíš ve státě hanáckém.

3 0
možnosti

Nemyslím Moravu, Májová Jano :-)

2 0
možnosti
Foto

J74a78n72a 77M71a53j45o33v29á

11. 8. 2014 19:55

Děkuji za velmi racionální pohled, přečetla jsem článek odpoledne na mobilu, ale R^ až teď, díky, že jsem to nemusela hledat, nějak mi někdo krade "studijní čas".

2 0
možnosti

Děkuji za komentář. Já to trošku sleduji, ten případ otevřel hodně témat a otázek, bude mít určitě ještě dohru a možná i soudní.

0 0
možnosti

Výborný článek, Pavlo. Dalo to asi dost práce, ale tys šikovná cérenka. R^

6 0
možnosti
Foto

R^ výborně jste to napsala :-)

7 0
možnosti

R^ Bingo.

Moc hezký, inteligentně napsaný blog. R^

Karma!

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS