Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L89u93b11o70š 93K50r27á97l

8. 1. 2015 11:55

Maruškinová, Maruškinová, Maruškinová a kdo to je? Jooo už vím, to je přesně ten typ žen, co před 2.s.v. obhajovaly NSDAP a milovaly Hitlera!!! Na to sedí takové klinická diagnóza končící na filie.  Nekritické zbožňování. Tentokrát islamofilie. Jinak karmaR^

17 0
možnosti
JD

připomněl ste mi jeden slogan: "ženy volí klause"

1 1
možnosti
RP

jenže jaksi podle zmíněné Maruškinové jsou ti tupí, nezralí právě češi, respektive západní společnost. Což explicitně píše. Takže asi by místo studia měla sbalit kufřík a žít tam v praxi. Jistě ji příslušníci islámského státu přivítají s otevřenou náručí.

8 0
možnosti
SB

Ona má pravdu, ž jsme tupí a nezralí. Ale má ji v jiném slova smyslu, než si myslí.

Kdybychom tupí a nezralí nebyli, tak už jsme se rozhoupali k akci dávno a ke včerejšku by nedošlo, protože už by pro to neměli přistěhovalci živnou půdu.

Ke včerejšku došlo v důsledku naší nečinnosti v posledních dvaceti letech.

11 0
možnosti
RA

Že vám za to vůbec Maruškinová stojí, Pavlo. Cožpak nevíte, že je momentálně zavostalá?

Jinak samozřejmě souhlas. :-) R^

14 0
možnosti
SB

Maruškinová sama o sobě by za to nestála. Ale já v ní vidím určité vyšinuté procento Evropanů, kteří bohužel mezi námi žijí, jsou nezměnitelní a tvoří pátou kolonu pro islám.

Za zmínku nestojí Maruškinová, nýbrž maruškinová. Záměrně to píši s malým písmenem, nikoli jako znak pohrdání tou osobou, nýbrž proto, že v tuto chvíli se z jména stává pouze představitel určitého typu lidí, tedy vlastní jméno se mění na obyčejné slovo. A takových maruškinových je bohužel tolik, že jejich existenci nemůžeme ignorovat. Sice jsou v dost silné menšině, ale vzhledem k celkovému počtu Evropanů i tato menšina vydá za desítky tisíc osob.

15 0
možnosti
JD

Karma.

Hlavně argumentace paní Maruškinové je ukázkou jak opravdu nedokáže přemýšlet a jakýkoliv její argument je tak lehce průstřelný, že až přemýšlím, zda to opravdu není jen trolling.

Dám příklad, cituji z Maruškinové blogu: 

"Je to jako jet ke kmenům, které dosud nepohrdají lidským masem, a navzdory doporučením a zákazům ohledně určitého chování, které by mohlo lidožrouti naštvat a popudit k vraždě za účelem snědení člověka, se právě tak chovat. Lidožrouta provokace neomlouvá, a snědený je ztracený provždy."

Ale já přece nechci jezdit někam, kde mi něco hrozí! Ať si na SVÉM území dělá co uzná za vhodné (jakkoli s tím samozřejmě nesouhlasím)

Jde ale o to, že ten lidožrout přijede do MÉ krajiny a chce svoje lidskosti pozbývající rituály provádět TADY. 

A v tom je paní Maruškinová obrovský rozdíl, pokud to nechápete, pak opravdu raději nepište a jeďte do té Mekky, jak jste sama chtěla. Mimochodem, pokud se prezentujete jako křesťanka, možná by stálo za to zjistit, jaká práva a možnosti máte k návštěvě a hlavně životu v té Mekce.

16 0
možnosti

Její argumentace je zvláštní. Oni totiž ti lidojedi jezdí sem k nám, očekávají, že budou moci nadále jíst lidské maso a hrozně se vztekají, když si někdo dělá srandu z jejich chuti. Samozřejmě, že cizinci se na území muslimských států podřizují, zaměstnanci respektují jistá pravidla a ženy mají tu slušnost se zahalit. Naopak to ale moc nefunguje. Maruškinová ale nechce do Mekky, ona chce žít v Česku a kázat o kráse islámu. Ono je to tak pohodlnější, stejně jako když konvertitky plácají o islámu z bavlnky Česka. Trolling to ale od Maruškiny není, ona je takto postižená již celá léta, projděte si její blog.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2239x
Manželka, matka, milenka, muzikantka, malířka, mazlíček, mudrlantka....

Seznam rubrik