Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pavlo, zase karma!!! R^;-D

2 0
možnosti
MK

Super ;-D ja jsem ten jeji blabol cetl pri snidani. A kdyz jsem cetl o te naruzivosti, tak jsem si polil tablet. Jak to vi? Mozna to je skryta islamisticka lesb, vydavajici se za heterosexualni slovenskou krestanku.

7 0
možnosti

Díky a to je otázka. Jak to ví? Kolik jich otestovala a kolik jich viděla nahých, že přísahá na holé tělo atd.? Já vím, ono to mělo být vtipné na základě toho požadavku, ať se muslimky můžou vdávat za nemuslimy, ale vyšlo jí z toho nějak moc vitriolu, méně vtipu.

4 0
možnosti

Děkuji, jsem ráda, že jste se pobavila.

2 0
možnosti
Foto

Pisatelka již ve druhém odstavci popisuje, proč by si muslimka mohla vzít nevěřícího když, cituji: ,,Katolíci taky furt porušujou desatero".

Však dle islámského zákona by každá žena, která zhřešila s mužem (tím hůře nevěřícím) byla ukamenována, či v případě usnesení jinak potupně usmrcena.

Pokud katolík či řekněme křesťan poruší ,,Desatero" má ještě možnost získat odpuštění (za jistých podmínek), neboť je psáno v NZ  J 8,3-11 ,,Kdo z vás je bez hříchu, první hoď na ni kamenem.".

1 0
možnosti

No tak šária není všude....A muslimky si berou nemuslimy, samozřejmě víc na západě než jinde, ale děje se to.

1 0
možnosti
DK

Vite co je zajimave, jak takove ty "jamuslimky" ocenuji na tech svych vyvolenych vlastne to, kdyz nedodrzuji striktne muslimske zvyky a v podstate plati, ze cim mene Muslim, tim je lepsi, akorat to nikdy nereknou, ale podle popisu je to zrejme. V podstate kdyz se pusti do popisu chovani toho sveho Muslima, tak z toho vyleze doslova "muslimsky kacir", ktereho by pravoverny Muslim asi nejradsi ubicoval k smrti. Takze kdyby se tenMuslim choval jako ateista, tak je prakticky dokonaly, ale nesmi to byt ateista, jak je to ateista, tak uz ztraci veskerou hodnotu a je to povl....Vsimnete si toho...;-)

5 0
možnosti

Přesně! A mimochodem, výborně jste minule přepsal ten rozhovor s konvertitkou Romanou, kterou tak Maruškina nyní obdivuje.

2 0
možnosti
LN

....karma...R^...smekám...a klaním se až k zemi....

8 0
možnosti
KV

Povedené? - Spíš výmysl na "entou"...  ;-D:-/ ... takové naivní je to... Rv

(ačkoli: Přeju vám, aby vás ten humor NIKDY nepřešel). ;-)

1 0
možnosti

Naivní?;-D Na hrubý pytel hrubá záplata, na praštěný vtip praštěný vtip. Děkuji za přání, snad mne to jen tak nepřejde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2239x
Manželka, matka, milenka, muzikantka, malířka, mazlíček, mudrlantka....

Seznam rubrik