Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..z vašeho blábolu jsem pochopil..že se domníváte...že japonec okamura...někde (na staromáku) provolával.."čechy čechům"...mohu vás ujistit...že nic takového tam neprovolával nikdo..a tedy ani pan okamura...to prohlašuji s plným vědomím...a s tím.....že jinak ho (okamuru) nemůžu ani cítit....

1 0
možnosti

Domníváte se špatně, nikde jsem nepsala o oné demonstraci, psala jsem o onom sloganu, který je užíván jinde, psala jsem o češství atd.

0 0
možnosti
KV

U mě dobrý a jen poškádlím... Gólman Chelsea London Petr Čech je brit nebo čech?

0 0
možnosti
JT
JT

Mate trosku popletene pojmy statni prislusnost a narodnost. statni prislusnost je to, jak vas vidi urady, narodnost je vec vaseho rozhodnuti. Jestli se citite byt Hotentotkou, tak jste Hotentotka i kdyz podle zakonu jste obcanka Ceske republiky.

2 0
možnosti
JZ

Mate pravdu Jaroslave Tachovsky. Blogerka, i kdyz je obcankou Ceske republiky, presto nemusi byt narodnostne Ceska. Jeste ji nikdo nevysvetlil, ze cesky narod je samotnym Bohem stvorena samostatna rasa, namnozena nejslavnejsim svetovym horolezcem (prvnim pokoritelem Ripu!!!) a clenu vcetne clenek jeho doprovodne druziny. Srovnavat Cechy s nejakymi hloupymi Polaky, Madary, s jeste hloupejsimi Rumuny, nebo s nemene hloupymi nemeckymi Helmuty popr. i francouzskymi zabojedy, a nedejboze dokonce s nejakymi japonciky ci s uplne nejblbejsimi Americany, o zaostalych cernouscich a rucnikarich ani nemluve, by bylo nehoraznou urazkou tohoto jedinecneho naroda, ktery dal svetu hokejistu Jagra, vynalezce ruchadla a dokonce i zouvaku holinek.

1 1
možnosti
JN

J72o37s87e42f 45N27i71k78l

2. 2. 2015 11:07

...ani ryba, ani rak...co s tím;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS